Thursday, January 10, 2013

Kahekorruseline tort

Tort ühe noore neiu sünnipäevaks. Sooviti elegantset ja lihtsat torti.
Tort koosnes vaniljekeeksist, kohupiimast ja vaarikatest ning oli kaetud martsipaniga. Lill on tehtud suhkrumassist. Ornament on tehtud võikreemist.

Liiliate, rooside ja piibelehtedega tort

Minu sünnipäevatort vol 2.
Tordil taaskord liiliad, lisaks ka roosid ja piibelehed. Tort koosneb vaniljekeeksist, kohupiimast-vaarikatest ja on kaetud martsipaniga. Liiliad ja piibelehed on tehtud suhkrumassist, lehed ja roosid on tehtud martsipanist.
.

Liiliatega tort

See on minu enda sünnipäevatort. Tordil ühed lemmikud- liiliad :)
Tort koosneb vaniljekeeksist, kohupiimast-vaarikatest ning on kaetud martsipaniga. Liiliad on tehtud suhkrumassist, tolmukateks on oanuudlid.


Lumise maastikuga tort

Üks pensionile minev härrasmees soovis viimaseks tööpäevaks lumise metsamaastikuga torti. Tema töökoht oli seotud metsateemaga ning lisaks sooviti tordile ka väga tähendusrikkaid arve seoses töökohaga.
Tort kaalus veidi üle 7 kg ning koosnes vaniljekeeksist, kohupiimakreemist-vaarikatest ning oli kaetud martsipaniga. Kuused on tehtud martsipanist, kastetud suhkrukristallidesse ning on veel kaetud tuhksuhkruga. Raagus puud on tumedast šokolaadist. Jalajäljed ja lumi on piparkoogiglasuur, millele on raputatud tuhksuhkrut.
Vaated tordile: